Σάββατο 29 Αυγούστου 2009

Μεγάλο καθίκι ο άνθρωπος......


Παρασκευή βράδυ…..και λογικά περνάς μια ωραία βραδιά με παρεούλα ( όταν είσαι σα τη καλαμιά στο κάμπο …μόνη ) συζητώντας και αναπολώντας …εποχές που είχες μια σχέση ….ένα σύντροφο ρε παιδάκι μου…

Εγώ θα μοιραστώ μαζί σας τη χθεσινή μου βραδιά ..θα μου πείτε τι μας νοιάζει βρε Βασιλική η δική σου χθεσινή βραδιά …ε λοιπόν επειδή σκέφτηκα πολύ εχθές θέλω να σας πω τις σκέψεις μου….

Συνήθως συχνάζω σε σαλόνια , εχθές μαζί με μια φίλη μου
( από τα παλιά ….) πήγαμε μια βόλτα στο λιμάνι ….καλά ακούσατε μια βόλτα στο λιμάνι !
Δεν έχει σημασία σε ποιο μέρος της Ελλάδος ( Βορείου Ελλάδος λιμάνι – έδωσα το στίγμα ) καθίσαμε σε ένα παγκάκι και βλέπαμε τους εργάτες , τα πλοία , τη θάλασσα και γενικά ότι κίνηση υπήρχε εκείνη την ώρα….μια και περασμένα μεσάνυχτα….

Οπότε ….θα μου δικαιολογήσετε και κάθε έκφραση που θα ακούσετε, εμπνέομαι από το περιβάλλον και ανάλογα είναι και το ύφος της συνομιλίας μου.

Τελικά κάτι παίζεται με όλο τον κόσμο. Αυτά που συμβαίνουν γύρω σας τα έχετε αναλύση καμιά φορά μέσα σας; Θα μου πείτε τι ανάλυση να δώσουμε, σκασίλα μας μεγάλη εμάς τι μας ενδιαφέρει , εμείς να είμαστε καλά , δουλειά , υγεία , αυτοκίνητο και γκόμενα /ος να υπάρχει και δόξα τω Θεώ !

Να αρχίσω από την εποχή των δίδυμων πύργων …τελικά αυτούς τους δίδυμους ποιος τους κατέβασε ?
Ο Μπιν Λάντεν ή οι Αμερικάνοι…

Έφη : Βρε μην είσαι ηλίθια οι Αμερικάνοι τους κατέβασαν για να κάνουν τους πολιτσμάνους μετά σε όλη την περιοχή. Δεν είδες τι ακολούθησε μετά ; Με πρόφαση και καλά ότι κινδυνεύουν άρχισαν να ελέγχουν τα πάντα … ποιος την πλήρωσε ο Χουσείν ; Αμφιβάλεις ότι την πλήρωσε ;

Βίκυ : Αφού έκαναν τη μαλακία τους εκεί κάτω και είδαν ότι δε τσουλάει αυτό το παραμυθάκι μετά σκαρφίστηκαν το παραμύθι με το τραπεζικό σύστημα.
Απλοποιημένα θα το δούμε. Κατέρρευσαν δυο τράπεζες στην Αμερική. Σκασίλα μας μεγάλη….πως αυτές οι δυο τράπεζες έγιναν η αρχή ενός ντόμινο για ότι επιχειρηματικό υπάρχει πάνω στη γη;
Τράπεζες στην Ευρώπη , επιχειρήσεις που κατά περίεργο τρόπο δημοσιοποιούσαν στο τέλος της προηγούμενης χρονιάς κέρδη και ξαφνικά …..πτώχευση.
Και καλά ρε φίλε , κατέρρευσε το τραπεζικό σύστημα …δηλ. οι νόμιμοι τοκογλύφοι… και τρέξαμε αμέσως να σώσουμε το τραπεζικό σύστημα.
Τελικά αυτό το σύστημα – η αρχή του νήματος ποιος είναι ? Το κράτος , οι τράπεζες , οι επιχειρηματίες ή μήπως εσύ και εγώ που …κινούμε την αγορά.
Έτρεξε και ο δικός μας ( ένσημα δεν έχει στη ζωή του – και όλοι οι υπόλοιποι ! ) να στηρίξει τράπεζες , εταιρίες….
Αααα ..μην ξεχνάμε και τις αντιπροσωπείες αυτοκινήτων .
Βρε μαλάκα , αν δεν στηρίξεις εμένα με εργασία και χρήμα …ποιος θα πάει να αγοράσει αυτοκίνητο …εσύ και η παρεούλα σου ;
Και άντε πήγατε εσείς , πόσα θα πάρετε ; 5 -10 μετά θα ξαναβγείς να δώσεις ελαφρύνσεις και να τους στηρίξεις ; και μένα θα με έχεις στα τέσσερα να το νοιώθω καλύτερα;
Δε μπορώ αυτή τη λογική να τη καταλάβω ….μήπως τελικά τα οικονομικά στο Πανεπιστήμιο που έμαθα …κάτι ο Karl Popper , κάτι ο Paul Samuelson , η Susan de Brunhof με τη κρατική διαχείριση της εργατικής δύναμης κάτι ο Καράγιωργας με τις Οικονομικές λειτουργίες του κράτους….κάπου όλοι τους ..μας τα έχουν βγάλει όλα off !.

Έφη: Δηλαδή πιστεύεις ότι τα αμερικανάκια είναι τόσο έξυπνα και χειρίζονται τη τύχη του κόσμου ; Θα τρελαθώ. Μέσα στο μυαλό μου είναι κάποιες ταινίες του Χόλυγουντ που έχω παρακολουθήσει και μάλλον ήταν προφητικές – αλήθεια για να επανέλθω και πάλι στους δίδυμους πύργους…..γιατί μέσα στα θύματα δεν υπήρχε κανένας Εβραίος ; Εκείνη την ημέρα δε δούλευαν ;

Βίκυ : Αυτοί οι Εβραίοι είναι σα τις κατσαρίδες…από παντού θα επιζήσουν…περίεργος λαός.

Έφη : και καλά παίζεται μια στημένη οικονομική κρίση ολοφάνερη - διότι δε μπορεί να υπάρχει κρίση και να γίνονται περίεργες συζητήσεις συγχωνεύσεων – ξαφνικά παίζονται παιχνίδια με την Opel - VW - Porsche και ανεβαίνουν οι μετοχές στο χρηματιστήριο των εν λόγω εταιριών -βρίσκονται όμως σε κρίση.
Ρε γαμώτο , θα βγω έξω από τα ρούχα μου …πόσο ηλίθιους μας περνάνε όλους ?

Βίκυ : πάνε να μας οδηγήσουν σε μια κατάρευση όλου του συστήματος που είχε στηθεί έως τώρα ….αναδιανομή του πλούτο…ποιού πλούτου δηλαδή μάλλον των κοινωνικών τάξεων.
Μέσα σε αυτή τη δημοκρατία ( ο Θεός να τη πει Δημοκρατία ) που ζούμε πόσες κοινωνικές τάξεις έχουμε ;
Τυπικά έχουμε μερικές …λούμπεν – πτωχούς , μεσαία , ανωτέρα και ανωτάτη….με βάση πάντα το οικονομικό εισόδημα.
Θέλουν να μας οδηγήσουν κάπου ; Στο να υπάρχει μόνο η ανωτάτη και η τάξη εξυπηρέτησης της ανωτάτης ;
Ρωτώ τώρα εγώ ο βλάκας …γιατί βλάκας είμαι …δε μπορεί τόσα χρόνια να διάβαζα για να περάσω τα εξάμηνα ( βλέπεις Πολιτικές Επιστήμες ήθελα η νοικουρούλα ) και όλα να μου τα βγάζεις τώρα ….λάθος .
Βρε εγώ αυτόν το σοσιαλισμό , φιλελευθερισμό εγώ τι διάβαζα τόσα χρόνια ;
Βρε τόσο αγώνα να περάσω το μάθημα του Κατσούλη – Πολιτικά συστήματα γιατί τον έδωσα ….αφού έρχεσαι εσύ με τα φράγκα και μου τα βγάζεις όλα στο κόκκινο;
Υπάρχει σοσιαλισμός ; Μπορεί να υπάρξει ; Η Ελλάδα πέρασε καμιά εποχή ως σοσιαλιστική χώρα ;
Εσείς κύριοι του πράσινου χώρου …μπορείτε να με βοηθήσετε λίγο στην ετυμολογία της έννοιας; Πωπω , το έχασα το μπαλάκι.
Έχει και μια ατμόσφαιρα εδώ στο λιμάνι ….εργατική πραγματικά .
Καλά τώρα μη μιλήσω για φιλελευθερισμό….που πας μωρή χωρίς βρακί στο κώλο ;
Η χώρα με τη βαριά βιομηχανία , με την αναπτυγμένη οικονομική θέση έναντι των εταίρων της …άκου βρε …αν έχουν το Θεός τους ….ψηφίζουν φιλελεύθερο κόμμα !
Τώρα αν τους ρωτήσεις γιατί το ψηφίσαν ….ξέρουν όλοι…για
να φύγει το ΠΑΣΟΚ…τι ψήφισες μωρή ; Το κεφάλαιο να αναλάβει τη λειτουργία της αγοράς .
Ποιο εγχώριο κεφάλαιο έχεις εσύ ; Των 2-4 που διαθέτεις ;
Α, συγνώμη βρε βιάστηκα να κατηγορήσω….αυτό είναι πάντα χαρακτηρίζομαι από βιαστικά συμπεράσματα…το ξένο κεφάλαιο….Κυπριακές off shore εταιρίες , Siemens κλπ.
Τελικά μάνα , τσάμπα δούλευες στα εργοστάσια της Γερμανίας για να με σπουδάσεις …τσάμπα μάνα…..ότι έμαθα είναι άχρηστο …δε παίζει!
Διαθέτουμε όμως κάτι που έχουν σκυλιάσει να μας το πάρουν αλλά δε μπορούν…και αυτό είναι ο πολιτισμός μας.
Ε, που πας βρε κόσμε ξυπόλητε στ΄ αγκάθια ….
Έλα μου ντέ….και τι πολιτισμό ….παραδειγματικό ….θεωρητικά τουλάχιστον διότι πρακτικά κάτι άλλους ξενόφερτους κώλους προσκυνάμε.
Πλούσια ελληνικότατα βιβλία για τα παιδιά μας στο σχολείο ….για παράδειγμα έχω πρόχειρο στο μυαλό μου το βιβλίο της γλώσσας Β΄ Δημοτικού ( έχω μια κορούλα σε αυτή τη τάξη )
Το τι αναφορά εθίμων των Αλβανών έχει μέσα είναι άλλο πράγμα – και ρωτώ τώρα εγώ η κρυφορατσίστρια….χάθηκε βρε αγαπημένο μου Υπουργείο να μου βάλεις ένα παράδειγμα με ένα Γαλλάκι , ένα Ισπανάκι , ένα Φιλανδό σε τελική …τόση λατρεία έχεις μόνο αποκλειστικά εσύ στην Αλβανία ;
Δηλ. αν ο επόμενος Υπουργός έχει ένα θέμα ιδιαίτερης συμπάθειας με τη Ζιμπάμπουε θα ξαναγράψουμε τα βιβλία ;
Όχι φταίω τώρα , η μάνα , να σε κατηγορήσω για ρατσισμό και μάλιστα έμμεσο ρατσισμό , βρε άτιμο Υπουργείο;
Και τελικά με όλους αυτούς τους φίλους μας τι γίνεται ;

Έφη : Βρε έχουμε εμείς φίλους ; που στα Βαλκάνια ; Δε το είχα καταλάβει ….

Βίκυ : Μη τα ισοπεδώνουμε όλα …δε παρακολουθείς τη Eurovision - δε παίρνουμε 12αρι από τους φίλους μας τους Αλβανούς ; Δε παίρνουμε το 8αρι από τους Βούλγαρους καλά εκείνη την ώρα εσύ τι βλέπεις το σακκουλάκι με τα τσίπς ;
Και την επόμενη μέρα ξανά επανερχόμαστε στο ζήτημα της Ηπείρου ….να σε χέσω Γιάννη να σ΄αλείψω λάδι !
Μόνο ένα φίλο έχουμε και αυτός το βροντοφωνάζει αλλά λόγω ύψους δεν τον ακούμε και πολύ…τι με κοιτάς έτσι …δε κατάλαβες για το Σαρκοζί μιλάμε …

Έφη : Καλά ο Σαρκοζί ανήκει στα Βαλκάνια ;

Βίκυ : Όχι αλλά είναι ο μόνος που μας υποστηρίζει…..τι να κάνω να μην τον αναφέρω ; θα πέσει φωτιά να μας κάψει.
Τι θα γίνει με τα Βαλκάνια ; Κάθε οικονομική κρίση επιλύεται με πόλεμο….ποια θα χώρα θα είναι τυχερή…α μπε – μπλομ – του – κειθε ……τον βλέπω τον Μπαράκ να παίζει αλλά δε θα του κάτσει ….
Τώρα μια απορία μπορείς να μου λύσεις ….τι λύσσα κακιά έχουν οι Αμερικάνοι με την Ευρώπη....σε όλα να ανακατεύονται παντού να χώσουν τη μύτη τους…έχουν και αυτή την ουρά την Αγγλία από πίσω τους….

Έφη : Βλέπεις μια περίεργη αναδιάταξη συμμαχιών ;

Βίκυ : Μπα, την ίδια βλέπω ….άλλαξε κάτι και δε το πήρα είδηση ;
Εκεί που προβληματίζομαι είναι η σχέση Ιαπωνίας – Αμερικής - Ινδίας εκεί μόνο βλέπω μια περίεργη αναδιάταξη….βλέπω το κορεσμό της Ιαπωνικής αγοράς και συνεργασίας με τους Αμερικάνους και ένα άνοιγμα που έγινε επί εποχής Κλίντον …τεχνολογικής φύσεως προς την Ινδία ….αυτό με βάζει σε κάποιες σκέψεις …περίεργες …μια περίεργη υποστήριξη στο τομέα της πληροφορικής …ακόμη – ακόμη και στο κινηματογράφο.
Σε κάποια προφητεία ( δε ξέρω ποια …δε τα πάω καλά με προφητείες ) διάβασα για την επέλαση του κόκκινου στρατού …αρνούμαι να πιστέψω ότι αυτός ο κόκκινος στρατός είναι οι Τούρκοι …μπα μάλλον κάτι προς κινέζους μου κάνει.
Παντού…όποια πέτρα και να σηκώσεις έναν κινέζο… θα δεις από κάτω.
Εδώ προβληματίζομαι πολύ σχετικά με τη νοοτροπία του κινέζου και την ήρεμη επικινδυνότητα που έχει – προς όλους μας.
Εμείς οι Έλληνες είμαστε ένας λαός που μπορούμε να γλύφουμε ότι και όποιον μπορεί να μας εξασφαλίσει τα καλύτερα προς τον ατομικισμό μας…..έλα μη ξινιζόμαστε αυτή είναι η πραγματικότητα …ένα όμως πρέπει να παραδεχτούμε όσο καθικάκια και να είμαστε ποτέ δεν έχουμε προδώσει τη πατρίδα μας και τη θρησκεία μας…..αυτό δύσκολα το συναντά κανείς σε άλλους λαούς.
Αυτοί οι κινέζοι – αυτοί η ήρεμη δύναμη …μήπως είναι τελικά μια ήρεμη επέλαση χωρίς συνείδηση ;
Έφη: Από την όλη ιστορία που με ζάλισες απόψε …έχεις βγάλει την θρησκεία ..από το παιχνίδι
Πιστεύω ότι όλα και πάλι θα ξεκινήσουν για χάρη της θρησκείας να το πω καλύτερα, με πρόσχημα τη θρησκεία .
Εγώ πάντως από τους παπικούς δε ζητώ συγνώμη και ας είναι κάθε μέρα μαζί ο Οικουμενικός Πατριάρχης με τον αγαπητό Βενέδικτο.
Βίκυ: Χέστηκαν για τη συγνώμη τη δική σου …Εδώ δυσκολεύουν τα πράγματα ..όχι γιατί δεν έχω ράμματα για τη γούνα τους …αλλά γιατί δε ξέρω τελικά πώς να μιλήσω ως Ιεράρχες , ως φιλόδοξους θρησκευτικούς ηγέτες , ως τι ;
Αλλοίωση υπάρχει και είναι οφθαλμοφανές …..να σου πω όμως αυτή τη στιγμή τι μου έρχεται στο μυαλό μου ;
Τελικά το πιο άχρηστο πλάσμα που φτιάχτηκε είναι ο άνθρωπος.
Κάτσε και σκέψου ….το ζώο θα σου επιτεθεί , θα θέλει να κάνει κακό μόνο όταν του επιτεθεί κάτι – προς άμυνα – ή για να βρει τροφή – προς επιβίωση .
Βάλε τώρα τον άνθρωπο ….θα σου επιτεθεί χορτάτος για να κερδίσει από σένα - πεινασμένος δε θα επιτεθεί – εκεί θα παρακαλέσει , θα πέσει να φιλήσει κατουρημένες ποδιές για να κάνει τη δουλειά του – μόλις όμως χορτάσει και βολευτεί τότε θα ξεκινήσει η επίθεση για …το παραπάνω…κι άλλο …κι άλλο και χορτασμό δε θα έχει.
Άμυνα ; για ποια άμυνα ανθρώπου εκεί θα ψάξει να συμμαχήσει με κάποιον μαλάκα που θα βγάλει ο άλλος το φίδι από τη τρύπα αντί γι αυτόν……βλέπεις αγαπάμε το τομάρι μας!
Τελικά τα μεγαλύτερα καθίκια του κερατά εμείς …..είμαστε !
Βρε μια χαρά δε μιλούσαμε για γκομενιλίκια …τι πιαστήκαμε με όλα αυτά ; Συγχύστηκα και πείνασα…

Έφη : πάμε να φάμε ένα πατσά ….ξημερώνει σιγά -σιγά ….η ώρα είναι περασμένη …με κούρασε η πολυλογία σου …..τέλειωσε το πακέτο με τα τσιγάρα …..κουράστηκα από τη σκέψη…λυπήσου με, μια …απλή γυναικούλα είμαι .

Βίκυ: και δε πάμε ….




13 σχόλια:

  1. Ευτυχώς έμεινε η συζήτηση στα γκομενιλίκια μονάχα και δεν αλλάξατε θέμα.. Αλήθεια, πατσά πού φάγατε; Εγώ θυμάμαι πήγαινα στον Εύοσμο, αν και ο σαχλαμάρας τον καιρό εκείνο, είχε πάρει ένα σακί μπούκοβο απο Ινδία, και μας έστειλε για νερό στην Μενεμένη..
    Φιλιά :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βλέπουν καλά τα μάτια μου ; ΕΣΥ κοντά μου ;
    Πωπωπω , δε μπορείς να φανταστείς πως με κάνεις και αισθάνομαι .....

    Είμαι από τους ανθρώπους που δεν αλλάζω εύκολα θέμα...ΛΟΛΟΛ ...από την άλλη ...εσείς οι άντρες μόνο κατάθλιψη μας φέρνεται....και εκείνο το βράδυ είπα να γελάσω λίγο..

    Πατσάς - εμ , εσύ τι λες να μη φάγαμε; Κάπου στην Αγορά...όσο για το μπούκοβο δε μπορώ να εκφέρω γνώμη ...διότι δε το χρησιμοποιήσαμε....να ξέρεις όμως ότι τρώγοντας μου ήρθε η όρεξη και πάλι ...για γκομενικά...

    Σου στέλνω τόσα φιλιά που να μπουχτήσεις και να μη θες άλλα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πούν το πούν το το δαχτυλίδι..

    ψάξε ψάξε και θα το βρείς..

    αλοίμονο σε κείνους που δέν ..ψάχνουν..

    καλώς βρεθήκαμε..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλό μήνα!!
    Kαλέ λείπει ο Μάρτης από τη Σαρακοστή;;
    Ήρθα και γω Βασιλική μου! χα χα
    Όμως, πατσά δεν τρώω... Μπούκοβο βάζω στο φαγητό αλλά με μέτρο Νικόλα μου.
    Ευρύνοε, το δαχτυλίδι είναι μονόπετρο; lol
    Παντρεύεται και άλλος; Ή έχασες το δαχτυλίδι;

    Σοβαρά τώρα, αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι όλα γίνονται για το δαχτυλίδι και η κοινωνία μας βαδίζει στα χειρότερα ολοταχώς...

    Βασιλική μου, όσον αφορά στο Νικόλα μας, όλους μας παρακολουθεί, αλλά σχολιάζει μόνο όταν υπάρχει ζουμί. Και συ τον πατσά τον έφαγες μάλλον ρευστό... ;-)
    Έχεις θέμα εδώ και χάρηκα που δεν το έχασα.
    Α... και για τα γκομενικά, να μιλάς μόνο κατ' ιδίαν με γυναίκες, αλλά γνώμη να παίρνεις από άνδρες! Αυτοί ξέρουν! Ρώτα και το Νικόλα που έχει κάνει διατριβή στη νύχτα και έχουν δει τα ματάκια του τα πάντα.

    Σας φιλώ γλυκά όλους σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κοχυλένια μου...χάρηκα που δε χάνεις κανένα μου θέμα...
    Το πατσά τον έφαγα ρευστότατο...
    Αυτά τα γκομενικά ...είναι ένα ζήτημα αλλά ...δε τρελλαινόμαστε κιόλας...

    Αυτό το μονόπετρο ...με απασχολεί...να ψάξω και εγώ για κανένα δακτυλίδι ?
    Οσες φορές έψαξα το μόνο που βρήκα είναι ...η απόδειξη του λογαριασμού !

    Φιλάκια ...φιλάκια ...και καλή επιτυχία στο καινούργιο μπλογκάκι σου !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αααααα και επειδή είμαι απαράδεκτη....

    ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βαιλική μου !!Κατ αρχάς καλο μήνα να εχουμε!!Κατά δεύτερον θέλω να σου εκφράσουν οτι η γραφή σου ειναι καταπληκτική ...Το δε περιεχόμενο ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΤΑΤΟ...ΓΕΜΑΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!!!Σε ευχαριστώ που μου δωθηκε η ευκαιρεια,να σε παρακολουθω και να σε χαίρομαι!!!Καλο βράδυ !!Αν και ρομαντική εγω..μου αρέσει να γνωρίζω για ολα τα τεκτενόμενα ..και γιατι οχι...να εχω αποψη!!!Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. annafrank

    σε ευχαριστώ για τα τόσο καλά σου λόγια, δε νομίζω όμως ότι μου αξίζουν....το μόνο που υπάρχει είναι η ψυχή της Βασιλικής.
    Ενας φίλος μου είπε... το μπλογκ σου είναι μπερδεμένο....είμαι μπερδεμένη...είμαι λίγο απ'όλα!
    Πονάω γιατί αγαπώ και δεν έχω ανταπόκριση ...χαίρομια γιατί περνούν ωραίες στιγμές από τη ζωή μου ...νευριάζω...σκέφτομαι...φοβάμαι...όλα μου συμβαίνουν
    Και όλα προσπαθώ να τα μοιραστώ μαζί σας.

    Αυτό που με συγκινεί είναι, ότι στην ουσία αυτό που σου αρέσει είναι η Βασιλική....και ξέρεις πάντα είχα και έχω την ανασφάλεια ....ότι δεν αρέσω...

    ευχαριστώ ...πρέπει να εχεις άποψη...επιβάλλεται να έχουμε άποψη αυτό δείχνει ότι επεξεργαζόμαστε ...οτι σκεφτόμαστε ....ότι ζούμε...όχι απλά ζούμε !

    Δεν υπάρχει πιο δυνατή αντίληψη από την αντίληψη της ίδιας μας της ύπαρξης.

    Σε φιλώ μικρό μου τριανταφυλλάκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όμορφο.
    Το μέγεθος της αποτυχίας ασύλληπτο.
    Μονο όταν θα τρέχει αλαφιασμένος θα έρθει σε συναίσθηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλημέρα σου UTUBEACOUNT

    και τώρα δε τρέχει αλαφιασμένος ? ή μήπως δε το έχει καταλάβει ότι τρέχει ?

    Θέλει δουλειά να καταλάβει ορισμένα ....τεκτενόμενα....μέσα του - γύρω του ...

    Σε ευχαριστώ που ήρθες και με επισκέφθηκες
    φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χρόνια τρέχει προς τον στόχο με σπουδή, και μόλις θα έχει φτάσει ένα βήμα πριν, μόλις θα τον βλέπει μπροστά του, τότε τι παράξενο, θα αρχίσει να τρέχει προς την αντίθετη μεριά λες και ποτέ δεν τον ήθελε, τότε, ακριβώς τότε θα έρθει η συναίσθηση, αλλά τότε ο χρόνος για συναίσθηση θα έχει περάσει, θα έχει έρθει η ώρα της μεγάλης αναγέννησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγαπημένε / η μου qa ,

    ???????? μου έβαλες πολλά ερωτηματικά ......

    θα σε ευχαριστήσω για την επίσκεψή σου....και για τα ερωτηματικά ...με κρατάς σε εγρήγορση !

    Βασιλική

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι εύκρατη που γίνεται η σκέψη όταν τα μπλέ σου βγαίνουν περίπατο !
Οδυσσέας Ελύτης

Σας ευχαριστώ που με τιμάτε με το σχόλιό σας .

Βασιλική Ριμπά